Välkommen till

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Friluftsdag den 20 September. 

Vinnande lag i tipspromenaden, med starka Googlingskunskaper och en hälsosamt effektiv blandning av teoretiska och praktiska förmågor, är lag: ”Dum dummare dummast & Max” med 18/20 rätta svar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår skola erbjuder två nationella gymnasieprogram: Bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning Husbyggnad och Hantverksprogrammet inriktning Finsnickeri

De yrkesutgångar vi erbjuder är möbelsnickare eller inredningssnickare om du läser Hantverksprogrammet. Läser du bygg och anläggningsprogrammet kan du välja utgångarna; träarbetare, murare eller plattsättare.

Bägge programmen tar in sökande som är nationellt behöriga och när programmen är fulla används meritvärde som urval.

Ansökningar till utbildningarna går via SYV på den egna skolan.

Bandy. Från hösten 2017 är vi godkända av Skolverket att bedriva ”Nationell idrottsutbildning” vi erbjuder 3 platser/läsår vilket innebär att vi fått en kvalitetsstämpel och kan erbjuda minst 400 poäng ”bandy”  på schemalagd skoltid. Vi samarbetar med Slottegymnasiet och LBK.

Vi har även vuxenutbildning i både Husbyggnad och Finsnickeri. Ansökan går då via Komvux.

Om du tycker vi är intressanta tag gärna kontakt med oss så bokar vi in en tid där vi kan träffas och diskutera den framtida utbildningen.

Rektor Linda Wikström, Tel. 0651-16900 eller 072-0233773                   rektor@trautbildningar.se

 

Vår skola är en fristående Gymnasieskola som startade hösten 2009 och har idag ca 70 elever. Våra ambitioner är att aktivt integrera yrkesämnen med kärnämnen och att ge ungdomarna i närområdet en gedigen utbildning tillsammans med möjligheten att bo hemma. APL (arbetsplatsförlagt lärande) är en stor del av utbildningen.